За мен и този блог

Дълго време на тази страница нямаше нищо. Всеки път когато почвах да пиша  за себе си все се спирах пред незнанието. Едни неща за мен си бяха лични, други пък едва ли ще са интересни, все намирах причини да не пиша нищо.
След като направих анализ на този странен факт реших, че имам някаква склонност към заличаване на собствената си самоличност. Без да съм експерт по психичните въпроси осъзнах, че трябва да променя това.
2-3 години писах в блога си за да намеря връзка между това, какво произвеждат мислите ми и как се усещам самия аз.
Започвайки хронологично, в началото блога бе черен. Като фон, като настроение, като самосъзнание.
Първите ми постове бяха предимно стихове, които бях писал по различни поводи вдъхновени от хубави, трагични или красиви неща. В тази графа може да се намерят и интересни рими.

После вкарах малко "съвременна журналистика" и започнах да отразявам всичко, каквото видя. И тук има хубави неща, с които съм се сблъскал. Повечето от тях съм ги представил от една хумористична страна защото смятам, че света трябва да се гледа положително.

Имам и една философска тема, в която отразявам моя "странен" поглед върху света, човечеството и други недоразумения.

Във всеки случай нещата които пиша тук са ми повлияли силно за момента, в който съм ги писал, а в последствие, когато ги чета са още по интересни - нещо като да четеш миналогодишен вестник :)

И така, след две години драскане реших да структурирам това място и да го разделя в различни блогове, тъй като твърде пространните ми интереси не са интересни за следене от твърде тесните интереси на интернет потребителите.

Знам, че това противоречи на общите представи за оптимизацията на сайта в интернет пространството, но пък смятам, че по-тясната специализация води до по-добри резултати накрая.

Така, че от тук нататък, разделям този блог на няколко форматни блога:
В основния блог ще публикувам неща които ме впечатляват, дразнят, харесват ми или са интересни. Тук ще оставя политическите теми, икономическите, философските и ежедневните неща които ме заобикалят, както и преживявания които искам да споделя.

Стефан Василев - стихове - тук ще има основно мои мисли оформени в рими или друга форма на игра с думите. Надявам се в бъдеще да има какво да напиша тук, защото това би означавало, че не съм се изгубил (много).Поздрави,
Стефан