16 март 2009

Бойко Борисов No1


Бойко Борисов е наистина номер 1.
Изявите му в медиите са толкова добре планирани, че всеки прохойдащ политик може само да се учи.
Както и всички досегашни PR меропричтия, появяването му в MUSIC IDOL идва в най подходящия момент - на първия малък концерт.
Дори си мисля, че ако беше изчакал някой ГОЛЯМ концерт, който повече би му прилягал, щеше да изпусне момента и да трябва да търси друго шоу. (може би VIP BROTHER) Но и то щеше да е сдъвкана кампания.

Чудя се дали закачките с двамата водещи (които са полуидиоти) са така добре режисирани и на място?

Е шоуто още не е свършило и ми е интересно какво още ни чака?

09 март 2009

Реклами в поликлиниките



"ВНИМАНИЕ! Всички родени през посочените години подлежат на планова имунизация"

Това е реклама на лекарство за по-добро самочувствие на жени влизащи в климактериум. Оформена е, като обява разположена на табло пред лекарските кабинети и прилича на обявите, които личните лекари поставят на вратите на кабинетите си и приканват пациентите да си направят някаква задължителна имунизация. Обикновено това касае децата, защото само за тях имунизациите са задължителни.
Това е много оригинален начин за реклама на лекарства, но дали е коректен спрямо пациентите. Навява на мисълта, е наистина е задължително да си направиш такава имунизация. А всъщност лекарството, което се предлага е само профилактично

Докато чаках в коридора, над глава ми имаше разположен дисплей, от който постоянно ме облъчваха реклами на лекарствени средства. Канала беше МЕД ТВ и вероятно се разпространява специално в поликлиники и болници. Напомня на старите радиоточки но в съвременен вариант.


Живеем в 21-ви век - нали!

07 март 2009

Мюнхен - силен филм



Този филм ме разплака почти.

Зададе ми много въпроси, на други ми отговори, и ме накара да си задам нови...

Киното е силно изкуство

Браво на Спилбърг - прекрасна работа