31 декември 2015

За новата година

 
Изображение: http://www.888hilgard.com/

В навечерието на ‪#‎НоваГодина‬ си пожелавам човечеството да поеме в нова посока. Посока към свят, където личността ще се цени не с това, което е похарчил след себе си, ами с това каквото може да обогати света за поколенията. Свят, в който ценни няма да са парите, имуществото, познанствата с "правилните хора", ами индивидуалните умения, уникалните таланти и личните мнения на хората, споделени със света.
Нека от следващата година да поглеждаме в себе си по-често, да намираме в себе си уникалното и неповторимото, което да покажем на света, защото идва време, в което живота ни няма да се оценява със стойността на материалните ценности, които притежаваме, ами с уникалните дарби, които сме споделили. Призовавам всеки да споделя мнението си по всякакви въпроси, колкото и абсурдно да звучат. Помнете, че за някои абсурдни идеи, хора са изгаряни на клада, но тези идеи са променили света и са придвижили цивилизацията ни напред.

Пожелавам си през идващата година да имам вдъхновението и настроението, страстта и търпението, времето и свободата да пиша повече. Да завърша започнатите теми и да сглобя от разпокъсаните мисли нещо смислено...

Няма коментари :

Публикуване на коментар